ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΗΣ & ΔΙΠΛΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Autobase Plus MM – SIKKENS

Το χρώμα διπλής επίστρωσης Autobase Plus MM παρέχει εξαιρετική καλυπτικότητα, έλεγχο του μεταλλικού εφέ και μέλωμα.

Προστασία ανώτερης ποιότητας για το χρώμα σας
Το Autobase Plus πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κάποιο βερνίκι της Sikkens ώστε να παρέχει προστασία από το περιβάλλον. Το Autobase Plus είναι η ιδανική επιλογή για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Autowave MM 2.0 – SIKKENS

Το Sikkens Autowave MM 2.0 θέτει ένα νέο πρότυπο στην απόδοση του υδατοδιαλυτού χρώματος διπλής επίστρωσης με σημαντικά πλεονεκτήματα στην τεχνολογία ρητίνης και πιγμέντου. Προσφέρει εξαιρετική κάλυψη, έλεγχο του μετάλλου και ιδιότητες ψεκασμού, όταν αντιγράφετε εργοστασιακές μεταλλικές, μη μεταλλικές και αποχρώσεις πέρλας – με αξιοσημείωτη ευκολία χρήσης, εξασφαλισμένο σωστό αποτέλεσμα με την πρώτη φορά και μειωμένο χρόνο διεργασίας.

Autowave MM 338 SA – SIKKENS

Το Autowave MM 338SA είναι ένα υδατοδιαλυτό χρώμα διπλής επίστρωσης ενός συστατικού, έτοιμο για ψεκασμό, με έντονη μεταλλική γυαλάδα που μοιάζει με γυαλισμένο αλουμίνιο. Το Autowave MM 338SA σαν υδατοδιαλυτό χρώμα διπλής επίστρωσης θα πρέπει να επικαλύπτεται με βερνίκι της Sikkens που να πληροί τα όρια για τις πτητικές οργανικές ενώσεις.

Topcoat HS 420 – LESONAL

Πολυεστερικό ακρυλικό χρώμα μονής επίστρωσης δυο συστατικών με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά και εξαιρετικό επίπεδο γυαλάδας. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μη μεταλλικών αποχρώσεων. Σχεδιασμένο για την επαναβαφή επιβατικών αυτοκινήτων.