ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η εταιρεία Αντωνόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας χρωμάτων αυτοκινήτων και μηχανών από το 2008.

Συνεργαζόμαστε με την εταιρία παρασκευής χρωμάτων αυτοκινήτων CROMAX που προσφέρει ιδιαίτερες λύσεις βαφής από την μεγάλη γκάμα των φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων της.Τα συστήματα χρωμάτων CROMAX παρέχουν αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας για κάθε επισκευή.

Εκτός από τα καλύτερα προϊόντα, η CROMAX παρέχει στο βαφέα την τεχνογνωσία ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει τα συστήματα της αποτελεσματικά και επικερδώς.

Η μακρόχρονη συνεργασία

Η μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με μια εταιρία κολοσσό στο χώρο των χρωμάτων, έχει ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τα παρεχόμενα σ’ αυτούς προϊόντα.

Εξιδείκευση – Δυναμική

Η εξειδίκευση στη επίλυση προβλημάτων αλλά και τα εξατομικευμένα υλικά για την κάθε περίσταση, δεν αποτελούν τις μόνες προνομιακές παροχές της εταιρείας μας. Στόχος μας επιπλέον είναι η επικοινωνία με τον πελάτη, η σωστή κατάρτιση του πάνω στο θέμα που τον αφορά, καθώς και η τεχνική υποστήριξη του με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του.

Η δυναμική και συνεχώς εξελικτική πορεία της εταιρείας, στηρίζεται στον μονίμως ερευνητικό χαρακτήρα της, για ανεύρεση των πλέον πρωτοπόρων – καινοτόμων υλικών και συστημάτων στο χώρο του χρώματος.

  • Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, δημιουργήσαμε το site μας για να έχετε πιο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αλλά και στην τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε.
  • Τέλος το ειλικρινές ενδιαφέρον μας, καθώς και η άμεση παροχή των ποιοτικών υπηρεσιών και υλικών μας, καθιστούν την Αντωνόπουλος μία εταιρεία σύγχρονη, έμπιστη και αποτελεσματική, αλλά συνάμα κοντά στις ανάγκες του πελάτη.