ΒΕΡΝΙΚΙΑ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Autoclear LV Exclusive – SIKKENS

Ειδικά εξελιγμένο για τα χαρακτηριστικά του: να “αυτοθεραπεύεται” και να παρέχει εξαιρετική εμφάνιση

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των βερνικιών που είναι ανθεκτικά σε γρατσουνιές μεταξύ των κατασκευαστών, είναι φυσικό επακόλουθο να προσφέρει η Sikkens ένα βερνίκι ανθεκτικό στις γρατσουνιές που να έχει αντίστοιχη απόδοση με τα εργοστασιακά. Το Sikkens Autoclear LV Exclusive που εφαρμόζεται πάνω σε Sikkens Autowave τα συδυάζει όλα: είναι ένα βερνίκι με υψηλή γυαλάδα, το οποίο εκτός ότι είναι πολύ ανθεκτικό σε γδαρσίματα και εύκολο στην εφαρμογή, παρουσιάζει επίσης ιδιότητες “αυτοθεραπείας” όταν εκτεθεί σε θερμότητα.

Το Sikkens Autoclear LV Exclusive είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επισκευής, από μπάλωμα μέχρι γενική επαναβαφή. Παρέχει εξαιρετική αντίσταση στις φθορές και την απώλεια γυαλάδας στα σύγχρονα πλυντήρια αυτοκινήτων – επίσης είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατσουνιές με συνήθεις συνθήκες οδήγησης. Αυτό που πραγματικά κάνει το Sikkens Autoclear LV Exclusive να ξεχωρίζει είναι η αξιοσημείωτη ιδιότητά του να “αυτοθεραπεύεται”: εάν η επιφάνεια γδαρθεί, το βερνίκι αυτοθεραπεύεται όταν εκτεθεί στη θερμότητα του ηλιακού φωτός. Επιπλέον, το Autoclear LV Exclusive έχει εξαιρετικά γυαλιστερή εμφάνιση και ξεχωριστή διατήρηση της γυαλάδας του.

Autoclear 2.0 – SIKKENS

Το Autoclear 2.0 είναι ιδανικό για όλους τους τύπους των επισκευών, συμπεριλαμβανομένων των μικροεπισκευών και των γενικών επαναβαφών. Η γρήγορη και εύκολη εφαρμογή του σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να έχετε ένα εξαιρετικό μέλωμα και τέλεια επιφάνεια. Και με διάρκεια ζωής μίγματος μεταξύ 90 λεπτών και δύο ωρών μειώνει τα απόβλητα και τον χρόνο ανάμιξης δεδομένου ότι το προϊόν που έχει απομείνει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλη δουλειά.

Autoclear Aerodry – SIKKENS

Με το Autoclear Aerodry μπορείτε ελεύθερα να αποφασίσετε μεταξύ διαφορετικών μεθόδων στεγνώματος, ανάλογα με το μέγεθος επισκευής και τις ανάγκες της ροής εργασίας. Οι επιλογές κυμαίνονται από το ψήσιμο για μόλις 5 λεπτά στους 60 °C έως το στέγνωμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 45 λεπτά. Το Autoclear Aerdory παρέχει ταχύτητα και ευελιξία με στόχο τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και των κερδών του φανοβαφείου σας.

Autoclear HSR Antiscratch – SIKKENS

Παχύ βερνίκι δύο συστατικών, σχεδιασμένο για γενική χρήση, ανθεκτικότητα στα γδαρσίματα και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση των συστημάτων διπλής και τριπλής επίστρωσης Autowave και Autobase Plus. Έχει εξαιρετικό μέλωμα και γυαλάδα.

Autoclear Lights – SIKKENS

Το Sikkens Autoclear Lights διευκολύνει την επισκευή των προβολέων, εξοικονομώντας έτσι στους πελάτες σας το κόστος αντικατάστασης. Δεν απαιτεί πρόσθετες κόλλες ή αστάρια και χρειάζεται μόνο μία επίστρωση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και καθιστώντας κάθε δουλειά ακόμη πιο απλή.

Autoclear LV – SIKKENS

Τα Autoclear LV και Autoclear LV Slow είναι βερνίκια δύο συστατικών με συμβατή περιεκτικότητα πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC). Διαθέτουν αποκλειστικό σκληρυντή και διαλυτικό για απλούστερη αναλογία ανάμιξης.

Autoclear LV Superior – SIKKENS

Βερνίκι δύο συστατικών, συμβατό με τις προδιαγραφές σχετικά με τις ΠΟΕ, με ένα σκληρυντικό, τρεις περιοριστές και έναν επιταχυντή, σχεδιασμένα για βέλτιστες ιδιότητες εφαρμογής. Το προϊόν αυτό καλύπτει όλες τις εκτάσεις επισκευών σε βέλτιστα επίπεδα ποιότητας, σε όλες τις συνθήκες εφαρμογής. Διασφαλίζει ιδιαίτερα ισχυρή και αξιόπιστη απόδοση προϊόντος, σε συνδυασμό με υψηλό επίπεδο γυαλάδας, στο Sikkens Autowave.

Autoclear Mix&Matt – SIKKENS

Το Autoclear Mix&Matt της Sikkens είναι ένα ματ βερνίκι δύο συστατικών που περιλαμβάνει ένα βερνίκι χαμηλής γυαλάδας και ένα σατινέ για εφαρμογή επάνω σε κάθε χρώμα διπλής επίστρωσης. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για την επιδιόρθωση και τη γενική επαναβαφή εργοστασιακών ματ αποχρώσεων, καθώς και για την επιδιόρθωση εξαρτημάτων αυτοκινήτων χαμηλής γυαλάδας και σατινέ. Το επιθυμητό επίπεδο ματαρίσματος επιτυγχάνεται με την ανάμειξη των δύο βερνικιών. Δείγματα αναφοράς με διάφορα επίπεδα γυαλάδας δείχνουν τις σωστές αναλογίες των δύο βερνικιών για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Τα δείγματα αυτά παρέχονται μαζί με το προϊόν.

Autoclear WB 2.0 – SIKKENS

Τα Autoclear LV και Autoclear LV Slow είναι βερνίκια δύο συστατικών με συμβατή περιεκτικότητα πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC). Διαθέτουν αποκλειστικό σκληρυντή και διαλυτικό για απλούστερη αναλογία ανάμιξης.

2K HS Premium Clear 420 – LESONAL

Βερνίκι δύο συστατικών με εξαιρετική τελική εμφάνιση. Για χρήση σε κάθε τύπο επισκευής και τις περισσότερες συνθήκες εφαρμογής. Συνδυάζει την εύκολη εφαρμογή με καλές ιδιότητες στεγνώματος και ένα λαμπερό επίπεδο γυαλάδας.