ΑΣΤΑΡΙΑ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

1K Etch Primer RTS – LESONAL

Αστάρι φωσφάτωση ενός συστατικού για χρήση στην επισκευαστική επαναβαφή αυτοκινήτων και ελαφρών εμπορικών οχημάτων, σε σπρέι. Παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε γυμνό μέταλλο και την καλύτερη δυνατή αντίσταση σε διάβρωση. Δεν χρειάζεται ξεχωριστός ενεργοποιητής.

2K Filler 540 – LESONAL

Σουρφασέρ δύο συστατικών, διπλής χρήσης, που προορίζεται για γενική χρήση στην επαναβαφή αυτοκινήτων καθώς και ελαφρών οχημάτων επαγγελματικής χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αστάρι μέτριας γεμιστικότητας που εφαρμόζεται με τρίψιμο ή σαν σουρφασέρ χαμηλότερης γεμιστικότητας που εφαρμόζεται υγρό σε υγρό.

Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, λευκό, γκρι και μαύρο. Ακολουθεί την Αρχή Γκρι Αποχρώσεων της Lesonal, που εξασφαλίζει βέλτιστη καλυπτικότητα των χρωμάτων μονής ή διπλής επίστρωσης.

2K High Build Filler – LESONAL

Το Lesonal 2K High Build Filler είναι ένα γεμιστικό με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά για εφαρμογές με τρίψιμο, το οποίο διατίθεται σε λευκό, γκρι και μαύρο. Με την εύκολη εφαρμογή του, τις εξαιρετικές γεμιστικές ιδιότητες και το εύκολο τρίψιμο, το 2K High Build Filler παρέχει την κατάλληλη βάση για ένα λαμπρό αποτέλεσμα.

Επίσης, έχει σχεδιαστει ώστε να ακολουθεί την Αρχή Γκρι Αποχρώσεων της Lesonal, που εξασφαλίζει βέλτιστη καλυπτικότητα των χρωμάτων μονής ή διπλής επίστρωσης.

Το 2K High Build Filler αντικαθιστά το 2K HS Primer Filler στη σειρά προϊόντων της Lesonal.

1K All Plastics Primer – SIKKENS

Αστάρι πρόσφυσης ενός συστατικού, για καλύτερη πρόσφυση των συστημάτων βαφής που εφαρμόζονται στη συνέχεια, σε πλαστικά μέρη αυτοκινήτων.

1K All Plastics Primer (Σπρέι) – SIKKENS

ο Sikkens 1K All Plastics Primer είναι το αστάρι πρόσφυσης ενός συστατικού που είναι κατάλληλο για όλα τα συνηθισμένα πλαστικά μέρη.

Το 1K All Plastics Primer είναι ένα διαφανές και ταχυστέγνωτο, αστάρι πρόσφυσης έτοιμο για ψεκασμό. Είναι πολύ γρήγορο και εύχρηστο.
Το 1K All Plastics Primer μπορεί να επικαλυφθεί υγρό σε υγρό με οποιοδήποτε χρώμα ή προϊόν προετοιμασίας της Sikkens.

2K Plastic Primer – SIKKENS

Αστάρι πλαστικών μερών δύο συστατικών που διασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση και τις ιδιότητες συστήματος των συστημάτων βαφής που θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια.

Autosurfacer HB – SIKKENS

Αστάρι-σουρφασέρ δύο συστατικών, υψηλής ποιότητας, για επισκευές που απαιτούν ιδιαίτερα μεγάλο πάχος στρώσης. Το Autosurfacer HB διατίθεται αποκλειστικά σαν σουρφασέρ τριψίματος.

Autosurfacer Rapid – SIKKENS

Παχύ αστάρι σουρφασέρ, δυο συστατικών, χωρίς ισοκυανικά, υψηλής γεμιστικότητας, για εφαρμογές με τρίψιμο και υγρό σε υγρό, που στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα, στον αέρα ή σε φούρνο.

Το Autosurfacer Rapid έχει εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής και τριψίματος και προσφέρει καλή εμφάνιση (συνδυασμό μελώματος-γυαλάδας) με όλα τα χρώματα της Sikkens.

Autosurfacer UV – SIKKENS

Το Sikkens Autosurfacer UV είναι σουρφασέρ ενός συστατικού, χωρίς ισοκυανικά, που στεγνώνει με υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και είναι κατάλληλο για μικροεπισκευές. Το σουρφασέρ χρειάζεται μόνο 5 λεπτά για να στεγνώσει με ακτινοβολία UV, προσφέροντας έτσι στους χρήστες την ευκαιρία να μειώσουν δραστικά το χρόνο προετοιμασίας.

Autosurfacer UV (Σπρέι) – SIKKENS

ο Autosurfacer UV (Σπρέι) είναι ένα προϊόν ενός συστατικού με απεριόριστη διάρκεια ζωής μίγματος, που μειώνει δραστικά τα απόβλητα. Χάρη στην τεχνολογία στεγνώματος UV το κόστος της ενέργειας και αποβλήτων μειώνεται δραστικά.

Είναι εύκολο στη χρήση – απλά το ανακινείτε και είναι έτοιμο – δεν χρειάζεται ανάμιξη.

Με υψηλή γεμιστικότητα, εξαιρετικές ιδιότητες τριψίματος και καμία τάση για μπάλωμα που φαίνεται («φεγγάρια»), γίνεται το ιδανικό γεμιστικό για κάθε επισκευή – από τοπική επισκευή μέχρι επισκευή μεσαίου μεγέθους. Διατίθεται και σε συσκευασία για ψεκασμό με πιστόλι.

Autosurfacer WB – SIKKENS

Το Autosurfacer WB είναι ένα υδατοδιαλυτό αστάρι σουρφασέρ, κατάλληλο για όλα τα συστήματα επαναβαφής αυτοκινήτων. Αυτό το αστάρι σουρφασέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρίψιμο ή υγρό σε υγρό, σε συνδυασμό με όλα τα συστήματα χρωμάτων της Sikkens, εκτός από το Autocryl Plus LV.

Colorbuild Plus – SIKKENS

Το Sikkens Colorbuild Plus είναι ένα πολυλειτουργικό σύστημα έγχρωμων ασταριών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εφαρμογές με τρίψιμο όσο και υγρό σε υγρό.

Για κάθε είδος επισκευής χρειάζεστε μόνο ένα σύστημα ασταριών. Το σωστό μίγμα ψεκασμού επιτυγχάνεται εύκολα με την Ευρωπαϊκή σειρά βοηθητικών προϊόντων, που είναι  συμβατά με τους κανονισμούς για ΠΟΕ.

Multi Use Filler Pro – SIKKENS

Παχύ, ταχυστέγνωτο αστάρι σουρφασέρ δυο συστατικών, για επαναβαφή αυτοκινήτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εφαρμογές με τρίψιμο όσο και υγρό σε υγρό. Διατίθεται σε ανοιχτό και σκούρο γκρι, που μπορούν να ανμιχθούν μεταξύ τους ώστε να παράγουν οποιαδήποτε γκρι απόχρωση.

Polysurfacer – SIKKENS

Πολυεστερικό σουρφασέρ δυο συστατικών, κατάλληλο για το γέμισμα επιφανειακών ελαττωμάτων ή έντονων γρατσουνιών με μια κίνηση. Σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα, αυτό το προϊόν επιτρέπει τη γρήγορη εργασία και εξασφαλίζει εύκολο τρίψιμο μετά από σύντομο χρόνο στεγνώματος.

Primer Surfacer EP II – SIKKENS

Εποξεικό αστάρι-σουρφασέρ, δύο συστατικών, συμβατό με τις προδιαγραφές σχετικά με τις ΠΟΕ, χωρίς χρωμικά, με καλή πρόσφυση και αντιδιαβρωτικές ιδιότητες σε όλα τα υποστρώματα που κυκλοφορούν στην Αγορά Επισκευαστικής Επαναβαφής. Για νέες επιφάνειες και επισκευές.

Sealer Plus – SIKKENS

Διαφανές στεγανωτικό και βελτιωτικό της πρόσφυσης δύο συστατικών, που μπορεί να καλυφθεί με οποιοδήποτε επικαλυπτικό χρώμα Sikkens. Παρέχει άψογη πρόσφυση μεταξύ του υποστρώματος και του επικαλυπτικού χρώματος.

Spot Sealer DTM (Σπρέι) – SIKKENS

Αστάρι ενός συστατικού, για άμεση εφαρμογή σε μέταλλο. Παρέχει καλή πρόσφυση και προστασία από τη διάβρωση των συστημάτων βαφής που θα εφαρμοστούν στη συνέχεια. Σχεδιασμένο για χρήση σε μικρές επισκευές ή μικρές, τριμμένες επιφάνειες.

Spotprimer (Σπρέι) – SIKKENS

Σπρέι ασταριού ενός συστατικού, γενικής χρήσης, που στεγνώνει γρήγορα και είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε σημεία μικρής έκτασης που έχουν τριφτεί σε βάθος.

Για χρήση στην επισκευαστική επαναβαφή. Διατίθεται σε λευκό, μαύρο, μέτριο γκρι, γκρι, κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε.

Washprimer 1K CF – SIKKENS

Περιγραφή Προϊόντος
Ταχυστέγνωτο αστάρι φωσφάτωσης ενός συστατικού, γενικής χρήσης, κατάλληλο για απευθείας χρήση πάνω σε γυμνές μεταλλικές επιφάνειες και υποστρώματα.

Πλεονεκτήματα

Βέλτιστη πρόσφυση και εξαιρετική προστασία από διάβρωση, ταχυστέγνωτο, με λαμπερό εφέ.

Συμβουλή

Η σχετική υγρασία θα πρέπει να είναι κάτω από 75% κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Μην το επικαλύπτετε με υδατοδιαλυτά προϊόντα, εποξειδικά υλικά ή πολυεστερικούς σιδηρόστοκους. Διατίθεται επίσης σε πρακτική συσκευασία σπρέι.

Washprimer 1K CF (Σπρέι) – SIKKENS

Αστάρι ενός συστατικού για εφαρμογή σε άβαφα μεταλλικά υποστρώματα. Παρέχει καλή πρόσφυση και αντιδιαβρωτική προστασία. Σπρέι έτοιμο για χρήση ιδανικό για χρήση σε μικρές περιοχές επισκευών.